Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Moje spotkanie autorskie (kolejna książka "Czas dorosłości") 5 lata 1 tydzień temu #2147

• Hardy
  • Hardy Avatar Autor
  • Wylogowany
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • Otrzymane podziękowania: 261
W przyszły czwartek, 16 stycznia 2020 roku, o g.17:00 w Bibliotece Miejskiej w Grudziądzu ul. Legionów 28, odbędzie się promocja mojej kolejnej książki "Czas dorosłości" (z cyklu "Zza zasłony czasu"). Zapraszam znajomych i nieznajomych, zainteresowanych... i niezainteresowanych też (niezainteresowanych tylko do momentu przyjścia... mam nadzieję ;) ). Wstęp wolny. PS. Dostępne będą też poprzednie książki z tego cyklu wspomnieniowego.
PS PS. Kto pracował lata temu w firmie POiE (dzisiaj HV) w Grudziądzu i Mniszku, kto pracował w Grupie; kto pamięta dawniejsze wesela wiejskie, kto pamięta wczasy pracownicze, kto pamięta "wkupne", kto pamięta czasy "Kata" i budowy hali sportowej w Mniszku, kto pamięta pierwsze wyjazdy "turystyczne" do ówczesnego DeDeRowa, kto pamięta czasy braków towarów, kto... - ten wróci do czasów młodości. Kto jest zbyt młody - pozna czasy rodziców czy dziadków, jak żyli, jak się bawili, jak się urządzali. PS PS PS. Kto nie przyjdzie - nie odezwę się do niego nawet słowem... oczywiście tylko w czasie mego spotkania autorskiego ;)
Załączniki:
Za tę wiadomość podziękował(a): Grzegorz, Borci, MARCINHD, Bogdan

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• Strona:
  • 1
Czas generowania strony: 0.052 s.