Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
CZYTANIE jest dostępne dla wszystkich. WPISYWAĆ SIĘ MOŻNA PO ZALOGOWANIU
Możesz włączyć się do rozpoczętego tematu, klikając w [Odpowiedz]
Planujesz wyjazd rowerem. Zachęć, zaproś innych.
Klikając w forum >> [ + NOWY TEMAT ] otworzy się formatka dla nowego wpisu.

TEMAT:

Przejażdżki na ostatnią chwilę 6 lata 11 miesiąc temu #1712

• Hardy
  • Hardy Avatar Autor
  • Wylogowany
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
  • Otrzymane podziękowania: 261
Jadę dzisiaj, w niedzielę 11 lutego 2018, na przejażdżkę 1,5 - 2 godzinki. Pogaduchową, gdzieś na południe. Ociepla się, szkoda w domu całą niedzielę siedzieć :)
Kto chce przewietrzyć się, zapraszam. Ruszam spod Lidla na Strzemyku o godzinie 15:30.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Przejażdżki na ostatnią chwilę 7 lata 1 miesiąc temu #1666

• Hardy
  • Hardy Avatar Autor
  • Wylogowany
Jadę dzisiaj, w niedzielę 10 grudnia o g.12:15 do Nowego i z powrotem. Wyjazd spod mostu, droga asfaltem. Do Nowego jadę przez Tryl, powrót przez Wielki Komórsk. W domu za dnia, ok. 15:30.
Kto ma chęć na krótką, niedzielną przejażdżkę, zapraszam :)
PS. W wypadku bardzo brzydkiej pogody (zamieć śnieżna, duży deszcz) wyjazd odwołam.

Ostatnia edycja: przez Hardy.

Przejażdżki na ostatnią chwilę 7 lata 2 miesiąc temu #1637

• Hardy
  • Hardy Avatar Autor
  • Wylogowany
Wybieram się dzisiaj na spokojną, kilkugodzinną przejażdżkę rowerową, asfaltami. Chcę wykorzystać chwilowy brak deszczu i nawet słonko podświetla :)
Chcę ruszyć spod Lidla pod Strzemykiem o g.11, sobota 18.11.2017. Bez wcześniejszego planowania, ogólnie w kierunku i tak daleko, jak się będzie chciało. Zakładam przez Hanowo, Piaski, Dubielno, Radzyń Chełmiński... potem może Wąbrzeźno, Chełmno... Orientacyjnie powrót przed zmierzchem.

Jeżeli znajdą się chętni, proszę się tu wpisać do g.10:30. Jeżeli nikt się nie dopisze, nie czekam pod Lidlem, i czas wyjazdu może się zmienić. Ew. tel do mnie :)

Przejażdżki na ostatnią chwilę 7 lata 2 miesiąc temu #1615

• Hardy
  • Hardy Avatar Autor
  • Wylogowany
Wyjechałem dwie godziny później, kiedy deszcz przestał padać. Ale za to - piękna niedzielna, półsetkowa przejażdżka. Kto nie był, niech żałuje. Było wszystko, czego można oczekiwać od pogody... oprócz minusowej temperatury (ale za nią nie tęskniłem) :))) Wichura, która chciała mnie zmieść z drogi, ale "siłom i godnościom osobistom" nie dałem się. Trochę deszczyku... ale wszystko wynagrodziło słońce. Widzieliście słońce w październiku w tym roku?! Ja widziałem. Widzieliście podwójną tęczę w październiku? Ja widziałem :)))

Tablica upamiętniająca cmentarz ewangelicko-augsburski jest w Klamrach obok starego, ceglanego, piętrowego domu nr 53. Przypadkiem i swój cień sfotkowałem.
Załączniki:
Za tę wiadomość podziękował(a): Grzegorz, Borci, MARCINHD, Bogdan

Przejażdżki na ostatnią chwilę 7 lata 2 miesiąc temu #1614

• Hardy
  • Hardy Avatar Autor
  • Wylogowany
Jeżeli nie będzie zbyt mocno padało, pojadę dzisiaj 29 października, niedzielnie w stronę Chełmna - na godzinę/dwie/trzy/cztery - w zależności od chęci, możliwości, a zwłaszcza pogody. Chcę wykorzystać ew. przerwy w deszczu ;)
Ruszę spod Lidla pod Strzemykiem o g.10:00 (przypominam - w nocy była zmiana czasu!). Kto ma podobne zamiary, może się dołączyć, ew. ustalić ze mną inną godzinę lub trasę.

Przejażdżki na ostatnią chwilę 7 lata 2 miesiąc temu #1612

• Hardy
  • Hardy Avatar Autor
  • Wylogowany
Dzisiaj, w piątek, mam wolny czas za półtorej godziny. Ok. g.12:00 jadę na 50 kilosów w stronę Chełmna (gdyby zaczęło mocno padać, nie jadę). Kto ma czas i chęć, może się tu dopisać lub do mnie przedzwonić, aby ustalić godzinę i miejsce.

Czas generowania strony: 0.186 s.