KALINKAKTK PTTK KALINKAKlub Turystyki Kolarskiej w Grudziądzu

40 lat KALINKI

Archiwalny temat tylko do odczytu. 5 postów, 2004 wyświetleń.

#1 Grzegorz
Z okazji zbliżającego się jubileuszu zapraszamy WSZYSTKICH KALINKOWCÓW (zarówno tych aktualnych jak i tych, którzy byli z nami w poprzednich latach) do PAMIĄTKOWEGO ZDJĘCIA - które będzie świetną pamiątką dla kazdego z nas. Zbiórka uczestników 3 września 2017 (niedziela) o godzinie 11.30 koło Flisaka (przy ujściu Trynki).
[center]Strój klubowy wskazany.[/center]

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/64/KALINKA2007.JPG
[center]Tak było 10 lat temu.[/center]

Po sesji ok. 13.00 wyjazd dla chętnych na Rajd Pamięci Września 39.
#2 halina
super super pomysł :).....jak pogoda pozwoli to jak najbardziej w koszulkach klubowych :)
#3 Grzegorz
[color=#ff0000]Ja już wyprałem koszulki KALINKI.[/color] Mam wszystkie trzy wersje.
Jeśli trzeba to do zdjęcia mogę pożyczyć męską M (wersję 1 i 2 / w 3 będę ubrany).
Do zobaczenia na sesji.
#4 zbigniew
[center]Z powodu niepewnej pogody,
[color=#bb0000]odwołujemy zbiórkę członków KALINKI[/color], która miała się odbyć 3.09.2017 r. na Błoniach Nadwiślańskich
[/center]

[color=#ff0000][size=4]Natomiast, sesję zdjęć klubowych przenosimy na niedzielę 10.09.2017.
Zbiórka uczestników o godzinie 12:30 koło Flisaka (przy ujściu Trynki).
Strój klubowy wskazany.[/size][/color]

Po sesji zdjęć , jedziemy na Rajd Ziemianka do Szynycha.
#5 zbigniew
Na Krajowej Konferencji Aktywu Turystyki Kolarskiej (KKATKol) PTTK w dniu 3 lutego 2018 r. w Warszawie,
są nasi członkowie klubu:
• Tadeusz Rauchfleisz – z nadaną godnością Członka Honorowego PTTK
• Tadeusz Ciborowski – delegat wybrany z Klubu
• Jacek Chróścicki - delegat wybrany z Klubu.

W trakcie konferencji KKATKol otrzymaliśmy Dyplom uznania z okazji 40–lecia działalności KALINKI od klubu ONDRASZEK z Cieszyna.

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/62/dyplom.jpg