KALINKAKTK PTTK KALINKAKlub Turystyki Kolarskiej w Grudziądzu

Cyklista Włocławek - Strzał w Dychę

Archiwalny temat tylko do odczytu. 10 postów, 4427 wyświetleń.

#1 dart8
Dotarł do nas regulamin i karta zgłoszenia na zlot we Włocławku z okazji 10-lecia WKKR Cyklista w dniach 14-16 lipca 2017 r.
Zapraszam do lektury.
#2 dart8
Podbijam temat.
Wg informacji na stronie "Cyklisty" zostało wolnych 15 pokoi dwuosobowych. Jeżeli ktoś planuje wyjazd na tę imprezę, trzeba podjąć decyzję i załatwić formalności.
My z Kasią najprawdopodobniej jedziemy, rezygnując z ZATK w Pieczyskach.
Pozdrawiam.
#3 Grzegorz
Otwieram listę:
1. Grzegorz Rakowiecki
2.
3.
#4 dart8
Lista:
1. Grzegorz Rakowiecki
2. Katarzyna Biernath
3. Adam Biernath
4. ...
#5 Grzegorz
[quote="dart8" post=1236]Lista:
1. Grzegorz Rakowiecki
2. Katarzyna Biernath
3. Adam Biernath
4. ...
Jeszcze są wolne miejsca - czekamy na chętnych
#6 Borci
[quote="Grzegorz" post=1295][quote="dart8" post=1236]Lista:
1. Grzegorz Rakowiecki
2. Katarzyna Biernath
3. Adam Biernath
4. Borci
#7 dart8
W dniach 14-16 lipca 2017 r. mieliśmy przyjemność uczestniczyć w rajdzie "Strzał w Dychę" zorganizowanym przez Włocławski Krajoznawczy Klub Rowerowy "Cyklista" w okazji 10-lecia swojej działalności. Na rajd dotarliśmy pociągowo-rowerowo, korzystając z okazji i odwiedzając Ciechocinek, przekraczając Wisłę promem w Nieszawie i zwiedzając ruiny zamku w Bobrownikach. Na miejscu spotkania ze starymi znajomymi, wiele nowych znajomości i oczywiście życzenia i prezenty od uczestników dla jubilatów. Nasz klub wręczył pamiątkową statuetkę oraz kartę rowerową dla WKKR Cyklista, jako, że każdy dziesięciolatek musi przestać jeździć po chodnikach, a do jazdy po ulicy potrzebuje uprawnień. Drugiego dnia Cykliści poprowadzili nas do Brześcia Kujawskiego - miasta Władysława Łokietka. Oczywiście w trakcie przejazdu udowodnili, że niestraszne im podróżowanie po drogach, nawet kiedy muszą przeprowadzić całą karawanę.
Wieczory zlotowe to tradycyjnie integracja, rozmowy i tańce do późnych godzin. Cały weekend spędzony w super miejscu, super towarzystwie i super atmosferze. Meldujemy, że wszyscy wróciliśmy cało i zdrowo do domów. Dziękujemy serdecznie, pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnych spotkaniach.

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/260/DSCN1351.JPG

pozostałe fotki https://www.facebook.com/pg/kalinka.ktk/photos/?tab=album&album_id=1576541982420846
#8 MARCINHD
[quote="Borci" post=1306][quote="Grzegorz" post=1295][quote="dart8" post=1236]Lista:
1. Grzegorz Rakowiecki
2. Katarzyna Biernath
3. Adam Biernath
4. Borci

na wzdęciach chyba widziałem Bogusia :)
#9 zbigniew
Marcin. Jesteś bardzo dokładny.
Na zlocie był Bogdan. Brawo, że był.
#10 Grzegorz
[quote="MARCINHD" post=1492][quote="Borci" post=1306][quote="Grzegorz" post=1295][quote="dart8" post=1236]Lista:
1. Grzegorz Rakowiecki
2. Katarzyna Biernath
3. Adam Biernath
4. Borci

na wzdęciach chyba widziałem Bogusia :)
Mnie sił starczyło tylko na dojazd do Torunia - ale Boguś świetnie mnie zastąpił.