KALINKAKTK PTTK KALINKAKlub Turystyki Kolarskiej w Grudziądzu

Niedzielna, 5.02, przejażdżka w kierunku Chełmna

Archiwalny temat tylko do odczytu. 6 postów, 1011 wyświetleń.

#1 Hardy
Jadę o g.11:30 na 2 - 3 godzinki. Szosą, w spokojnym tempie, w kierunku Chełmna przez Gogolin, powrót przez Podwiesk. Jak daleko? Na ile będzie chęć, na szczęście poprzeczek drogowych przed Chełmnem jest kilka. Max. to Chełmno. Przed g.15:00 muszę być w domu.
Start spod Lidla pod Strzemykiem. Potem Szosą Toruńską przez Mniszek i Pieńki Królewskie, Sztynwag. Czekam na ew. chętnych max.5 minut.
PS. Gdyby zaczął padać deszcz lub śnieg, wyjazd odwołuję.
#2 Hardy
[quote="Hardy" post=1162]Jadę o g.11:30 na 2 - 3 godzinki. Szosą, w spokojnym tempie, w kierunku Chełmna przez Gogolin, powrót przez Podwiesk. Jak daleko? Na ile będzie chęć, na szczęście poprzeczek drogowych przed Chełmnem jest kilka. Max. to Chełmno. Przed g.15:00 muszę być w domu.
Start spod Lidla pod Strzemykiem. Potem Szosą Toruńską przez Mniszek i Pieńki Królewskie, Sztynwag. Czekam na ew. chętnych max.5 minut.
PS. Gdyby zaczął padać deszcz lub śnieg, wyjazd odwołuję.

Dołączają się Maleństwo i Gosia, ale na krótszy dystans i późniejszą godzinę wyjazdu - g.11:45. Zmieniam więc godzinę startu i jedziemy wspólnie. Najwyżej później jeszcze pokręcę się.
#3 zbigniew
Mój wyjazd rowerowy, to dopiero po godz. 14.
Będę w Mniszku na światłach o godz. 14:15, jadę spacerowo, robię kółko przez Gogolin.
#4 zbigniew
[color=#008800][size=4]Punk widokowy w Gogolinie[/size][/color]

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/62/Gogolin.JPG
#5 Grzegorz
[quote="zbigniew" post=1165]
[Brak załącznika: Gogolin.JPG]
Czyżby BRZĘGOŁ znowu grasował???
#6 zbigniew
[size=5]„Koło Brzęgoła” zrobiłem
Brzegoła nie zobaczyłem
A poniżej fotki
dodatkowe załączyłem.

[/size]

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/62/Goglin1.JPG

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/62/szczegółGogolin1.JPG