KALINKAKTK PTTK KALINKAKlub Turystyki Kolarskiej w Grudziądzu

Kujawsko - Pomorskie na Rowery Toruń 17.09.2016r

Archiwalny temat tylko do odczytu. 9 postów, 2305 wyświetleń.

#1 MARCINHD
w związku z tym że widzę na liście zapisów na Rajd Rowerowy w ramach kampanii Kujawsko - Pomorskie na Rowery Toruń w dniu 17.09.2016r....sporą liczbę rowerzystów z Grudziądza... wstawiam dla zainteresowanych dojazdem na kołach rowerowych info poniżej .....

- w sobotę 17.09.2016 ruszam z parkingu przed Black Red White ul Rataja.
- godzina startu: 05.00
- większość drogi to asfalty
- tempo spokojne, jednak zdecydowane....
- oświetlenie obowiązkowe
- zakończenie drogi w Toruniu przy galerii Plaza

trasa:.... dokładną trasę podam jutro wieczorem.. wstępnie: Grudziądz-Lisewo-Chełmża-Łysomice-Toruń

:ok: Nie jestem organizatorem przejazdu, ani nie ponoszę odpowiedzialności za nikogo w czasie przejazdu... proponuję tylko wspólny przejazd..., a przy okazji to jeden z ostatnich większych przejazdów w kampanii kręć kilometry 2016 :woohoo:
#2 Borci
Dołączam do Ciebie. Nie wiem jak poradzę sobie ze wstaniem w środku nocy, zacznę trenować już od jutra.
#3 BRZĘGOŁ
Marcin to rajd Rodzinny . Zanudzicie się tam na amen.
#4 MARCINHD
Darku byliśmy ostatnio też na takim rajdzie w Świeciu... fajna imprezka...więc jedziemy i jutro :)
#5 BRZĘGOŁ
Oj Tam Oj Tam . Wolałbym jeszcze Przyjezierze . Ale to dla mnie kupa bo nie dam rady.
#6 MARCINHD
a wczorajsze kręcenie do Torunia z wiatrem, a z Torunia pod wiatr dziękuję
grupie w składzie:
:ok: Borci
:ok: Wito
:laugh: "Brzdęgoł"
:ok: sam sobie ;)
#7 Borci
Dzięki również kolegom za wspólne kręcenie. Było super. Rano wiaterek w plecy, no ale powrót z Torunia z wiaterkiem "morde wind". Dajemy radę i jest słodko-słono. To się pamięta.
Brzęgoł jak zwykle zrobił parę dobrych kilometrów więcej, ale jak tłumaczył to przez to, że mapy nie miał (nigdy nie ma).
Pozdrawiam Ekipę i do następnego kręcenia.
#8 BRZĘGOŁ
Może i śmiechu warte .Taki już jestem i basta .
Podziękował i pozdrowił.
P.S.
Aż tak nie wiało.
#9 zbigniew
Bo Darek to tylko jeździ po drogach z taką marką:

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/62/drogi_krajowe.jpg

Wówczas nie błądzi.