KALINKAKTK PTTK KALINKAKlub Turystyki Kolarskiej w Grudziądzu

Kujawsko-Pomorskie Na Rowery – Świecie

Archiwalny temat tylko do odczytu. 27 postów, 6763 wyświetleń.

#1 Grzegorz
Zapisz się na rajd w Świeciu
Kolejny rajd przed nami tym razem spotykamy się w sobotę 27 sierpnia w Świeciu.
Formularz zapisowy http://sts-timing.pl/rajdswiecie/
Przed zarejestrowaniem zapoznaj się z regulaminem
#2 MARCINHD
o której i skąd ruszamy z Grudziądza? ;)
#3 Hardy
Zapisałem się. Na starcie trzeba być przed g.11:00 (dla zarejestrowanych).

Grzegorz, załóż listę jadących do Świecia.
#4 dart8
Prezes kazał, to otwieram listę, myślę, że startując o 8.00, z jednym pitstopem o 10.00 można być na miejscu.

Lista chętnych:
1. MARCINHD
2. Hardy
3. ...

My mieliśmy jechać, ale całym kompletem, więc trochę dużo kilometrów. Pojedziemy, ale na trochę krótszy dystans.
#5 Prymas
TOMASZ NOWACKI PRYMAS
#6 Grzegorz
[quote="dart8" post=891]My mieliśmy jechać, ale całym kompletem, więc trochę dużo kilometrów. Pojedziemy, ale na trochę krótszy dystans.
Lista chętnych:
TRASA SZYBKA / Mniszek 8.00
1. MARCINHD - kierownik
2. Hardy
3. Prymas
4.
TRASA WOLNA / Mniszek godzinę ustali Adam
1. Patryk
2. Kasia
3. Adam - kierownik
4.
#7 dart8
Trasa wolna start przed mostem godz. 11.00
Podobno pogoda ma być podobno plażowa, więc przewidujemy dzień kąpielowy :)

Cel jezioro Stelchno (trasa eksperymentalna przez Dubielno) - w żadnym wypadku nie jedziemy przez Piłę-Młyn.
1. Patryk
2. Kasia (+Leonardo)
3. Adam
4. Kalinda
#8 zbigniew
[quote="dart8" post=895]Trasa wolna start przed mostem godz. 11.00
Podobno pogoda ma być podobno plażowa, więc przewidujemy dzień kąpielowy :)

Cel jezioro Stelchno (trasa eksperymentalna przez Dubielno) - w żadnym wypadku nie jedziemy przez Piłę-Młyn.
1. Patryk
2. Kasia (+Leonardo)
3. Adam
4. Kalinda

5. Szwagier
#9 MARCINHD
czyli nie jedziecie do Świecia? ;) tak przynajmniej wnioskuję z godziny Waszego startu i miejsca docelowego ... ;)
#10 Borci
[quote="MARCINHD" post=897]czyli nie jedziecie do Świecia? ;) tak przynajmniej wnioskuję z godziny Waszego startu i miejsca docelowego ... ;)
Marcinie Kierowniku jaka trasę zaplanowałeś?
#11 MARCINHD
[quote="Borci" post=898][quote="MARCINHD" post=897]czyli nie jedziecie do Świecia? ;) tak przynajmniej wnioskuję z godziny Waszego startu i miejsca docelowego ... ;)
Marcinie Kierowniku jaka trasę zaplanowałeś?

Tadziu myślę że polecimy spokojnie na Szynych-Podwiesk-do mostu drogowego na Wiśle w Chełmnie- za mostem w prawo.... do Świecia- i dalej prosto do Deczna na start....
#12 Borci
Marcin, a może końcówka taka? Przez Świecie już tyle razy przejeżdżałem.
/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/67/Końcówka.png
#13 MARCINHD
oczywiście że tak :) monotonia niewskazana :)
#14 Prymas
JADE NAD JEZIORO STELCHNO
#15 Borci
[quote="Prymus" post=904]JADE NAD JEZIORO STELCHNO
A pytałeś czy Ciebie zabiorą?
#16 Hardy
Widzę, że do Świecia miałyby jechać tylko dwie, maksimum trzy osoby...

Rezygnuję zatem ze Świecia. Dołączę w sobotę do Bartka, który organizuje wypad do agroturystyki z końmi "Huzar" pod Nowem. Ognisko, kiełbaski... zapowiada się atrakcyjnie.
#17 MARCINHD
Tadek czyli jedziemy sami ;) chyba że znajdą się inni chętni ....widzę po liście zapisanych wiele twarzy z Grudziądza... ale ilu naprawdę pojedzie? :)
#18 Borci
[quote="MARCINHD" post=911]Tadek czyli jedziemy sami ;) chyba że znajdą się inni chętni ....widzę po liście zapisanych wiele twarzy z Grudziądza... ale ilu naprawdę pojedzie? :)
Bo widzisz Marcinku. Start w Decznie jest o godz. 11:00. Trasa szybka startuje o 8:00 z Mniszka. Natomiast trasa wolna startuje dużo później. Może by poczytać ze zrozumieniem?
#19 krzyś
Marcin napisał :
Tadek czyli jedziemy sami ;) chyba że znajdą się inni chętni ....widzę po liście zapisanych wiele twarzy z Grudziądza... ale ilu naprawdę pojedzie? :)

[color=#ff0000][size=5]A to nie jast cała prawda bowiem :
[/size][/color]
[center][color=#ff0000][color=#008800][size=5]TRASA SZYBKA / Mniszek 8.00[/size][/color][/color][/center]1. MARCINHD - kierownik
2. Borci
3. Krzyś + !Caramba!

[color=#ff0044][color=#ff0000][size=5]Pozdro i dozoba !!![/size][/color]
#20 Borci
A może by tak potem dołączyć do Bartka na ognisko? Też wyszłaby niezła traska.
#21 krzyś
[size=5][center][color=#ff0000][size=5]Borci napisał :[/size][/color][/center][/size]
A może by tak potem dołączyć do Bartka na ognisko? Też wyszłaby niezła traska.

[color=#bb0000][center][size=5]To ci zintegrowany pomysł ...

No to na koń Huzary !!!
[/size][/center][/color]
#22 MARCINHD
w zasadzie...dlaczego by nie :) Rozmawiałem z Bartkiem także jak najbardziej Jo ;) tylko kiełbasę etc... należy dokupić po drodze ;)
#23 Borci
[quote="MARCINHD" post=916]w zasadzie...dlaczego by nie :) Rozmawiałem z Bartkiem także jak najbardziej Jo ;) tylko kiełbasę etc... należy dokupić po drodze ;)
Żaru z ogniska raczej nie zabraknie. A przy okazji Chunk coś o zapasach w kiślu (kisielu) nadmienił. Kiełbaska schodzi na drugi plan.
#24 Borci
Jedna z moich lepszych jednodniowych wypadowych imprez (rajdów). Towarzystwo doborowe. Nowe niepoznane przeze mnie trasy. Dzięki Pawłowi – tuziemiec Świecki - przeprowadził nas po trasie, o której nawet nie pomyśleliśmy aby przejechać. Zaliczone twarde asfalty, troszkę błota, kopne piaski. Dziękuję wszystkim uczestnikom za miło spędzony czas.
#25 krzyś
[color=#ff0000][size=4][center][color=#ff0000][size=4]No !!!
W zasadzie nie mogę przebić Borciego w ocenie Rajdu i zachwycie nad towarzystwem,
które było wyborne i naprawdę z humorem
wartym powtórki !!!

Podzięki naszym Grudziądzkim kompanom
i ,,wszytkim'' pomorskim kujawiakom
i ich kujawiankom,
którzy mile z nami spędzili tę sobotę
na świetnym rajdzie jakim był
,,Kujawsko - Pomorskie na Rowery" .

Gra warta Swieczki tj. rajd -> na piątkę !!![/size]

Pozdro i dozoba
!Caramba! - Komtur Grudziądzki -
liczy na Wasze towarzystwo na następnym rajdzie !!! [/color]
[/center][/size][/color]
#26 MARCINHD
potwierdzam to co napisali przedmówcy...impreza 1-sza klasa.... dzięki wszystkim za wszystko i do następnego .....w Toruniu ;)
#27 MARCINHD
zapomniałem o najważniejszym.... zdjęcia z wczoraj..... https://goo.gl/photos/GMe7ma3imPD3LkaN9