KALINKAKTK PTTK KALINKAKlub Turystyki Kolarskiej w Grudziądzu

Znakowanie rowerów.

Archiwalny temat tylko do odczytu. 17 postów, 5237 wyświetleń.

#1 Grzegorz
Powiązany artykuł: Znakowanie rowerów.
#2 Grzegorz
Jeśli ktoś ma wolny czas i chce wziąć udział w tej akcji proszę o kontakt na maila lub telefon.
#3 dart8
07 maja będę.
Adam
#4 zbigniew
Będę 21 maja na znakowaniu rowerów.
#5 MARCINHD
jeżeli dr Jacek zabierze mnie w piątek do CG... to i ja się melduję do pomocy Szwagrowi w sobotę ;)
#6 halina
zawsze warto oznakować rower,nie gwarantuje to że złodziej to uwzględni, ale mysle, że wybierze rower nieoznakowany
#7 MARCINHD
w najbliższą sobotę niestety nie mogę być.... będę w 3-m....
#8 Borci
W sobotę 04-06 będę.
#9 Borci
Znakowanie rowerów, a przy okazji popularyzacja Kalinki

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/67/DSC08954.JPG

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/67/DSC08957.JPG

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/67/DSC08958.JPG

No i zadowolony znakowany

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/67/DSC08959.JPG
#10 MARCINHD
szkoda że my z ostatniego znakowania nie mamy zdjęć :) :P
#11 Borci
[quote="MARCINHD" post=665]szkoda że my z ostatniego znakowania nie mamy zdjęć :) :P
A w telefonikach nie mamy aparatów?
#12 Grzegorz
[quote="MARCINHD" post=665]szkoda że my z ostatniego znakowania nie mamy zdjęć :) :P
Przyjedź 25 VI na kolejne znakowanie to zrobimy Ci sesje fotograficzną.
#13 zbigniew
MARCINHD napisał:
szkoda że my z ostatniego znakowania nie mamy zdjęć :) :P

Bardzo proszę:

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/62/Znakowanie_21maja.jpg
#14 zbigniew
Przed oznakowaniem roweru, każdy właściciel był przesłuchiwany przez SZAMANKĘ.

/home/kalinka/public_html/kalinka.net.pl/media/kunena/attachments/62/ZSzamanką.jpg
#15 MARCINHD
[quote="Grzegorz" post=667][quote="MARCINHD" post=665]szkoda że my z ostatniego znakowania nie mamy zdjęć :) :P
Przyjedź 25 VI na kolejne znakowanie to zrobimy Ci sesje fotograficzną.

hihi Grzesiu jeżeli potrzebna pomoc chętnie swoją osobę deklaruję... przy okazji oznakujemy młodemu rower ;)
#16 zbigniew
Będę też 25 VI na znakowaniu i zrobię sesję fotograficzną MARCINowiHD.
#17 MARCINHD
hehehe Zbyszku ja żartowałem :) hihi naprawdę nie potrzeba :) do zobaczenia jutro....