Rajd Szlakiem Żołnierzy 2016
TERMIN I MIEJSCE ZBIÓRKI - 24.04.2016 24.04.2016 / MARINA (przy obrotowym moście) / godz. 10.00
Z uwagi, że MORiW startuje (przełożony rajd) z MARINY o tej godzinie - ZMIENIAM MIEISCE ZBIÓRKI na PRZY POMNIKU FLISAKA
Z uwagi, że MORiW startuje (przełożony rajd) z MARINY o tej godzinie - ZMIENIAM MIEISCE ZBIÓRKI na PRZY POMNIKU FLISAKA
"oczy wiście"...powiedział sołtys i powiesił oczy na wieszaku....a ja deklaruję oczywiście obecność :)
Oczywiście, nasza ekipa duchem wspiera cały rajd. Niestety ciałem tym razem jesteśmy zmuszeni być gdzie indziej. Bawcie się dobrze. Duchem jesteżmy z Wami.
Kasia, Adam, Patryk i Leonardo.
Kasia, Adam, Patryk i Leonardo.
Dzisiaj wreszcie załatwiliśmy, co od dawna mieliśmy załatwić. Uff... jutro mogę być, więc będę. Jadę :)
[quote="Hardy" post=585]Dzisiaj wreszcie załatwiliśmy, co od dawna mieliśmy załatwić. Uff... jutro mogę być, więc będę. Jadę :)
PS. Tam, gdzie Zbyszek nie wie, czy dobrze myśli, a stoi Borci, nie wygląda mi na Pomnik Flisaka, tylko Pomnik Siusiaka :D
PS. Tam, gdzie Zbyszek nie wie, czy dobrze myśli, a stoi Borci, nie wygląda mi na Pomnik Flisaka, tylko Pomnik Siusiaka :D
...... ,tylko Pomnik Siusiaka
To Tadeusz Glebiusz ma swoje rondo i swój pomnik. A taki młody.